vrijdag, 29 augustus 2014 15:13

Expert Reuver helpt klanten EP-Killaars

Helaas heeft EP Kilaars, vanwege de economische situatie, haar deuren moeten sluiten. Hiermee is er in Reuver, een specialist op het gebied van consumentenelektronica verloren gegaan. Gelukkig hoeven de klanten van EP-Killaars, het niet zonder hun specialist te stellen. Zoals bekend bevindt zich namelijk ook een Expertwinkel in Reuver. Zij zijn dé vakspecialist in Home-elektronica. Ze staan voor u klaar om u van dienst te zijn. Zelfstandig ondernemer Brian Thijssen: “De service en fabrieksgarantie die de klant bij Ep-Killaars gewend was, nemen wij graag over! Dit hebben wij samen met heren Killaars besloten en zij geven aan dat wij de aangewezen winkel zijn met een minstens vergelijkbaar service niveau”. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn is de heer Roy de Vreugt , voorheen verkoper/ monteur bij EP-Killaars toegetreden tot ons team. Hij is een welkome aanvulling en hierdoor zal ons serviceniveau verder toenemen. Met name op het gebied van witgoedservice is Roy een vertrouwt begrip voor vele mensen die voorheen bij EP-Killaars kochten.

Ruime winkel met een ruim assortiment

Expert Reuver is een ruime winkel en voorzien van het complete Expert assortiment. Maar dat is nog niet alles! Expert Reuver is ook gespecialiseerd in merken als Bosch, Miele, Philips en Sony. De ondernemer weet uit ervaring hoe lastig het soms kan zijn om een weloverwogen keuze te maken, maar de vakkennis van zijn medewerkers is volledig up-to-date. Ze weten waarover ze praten, zodat ze de klant perfect kunnen helpen om het passende apparaat te vinden. Brian Thijssen: “We hebben een overzichtelijk assortiment staan met in elke prijsklasse de beste producten. Zo is het voor de klant een stuk makkelijker om te kiezen.” Zo ziet u maar weer, Expert Reuver heeft voor ieder wat wils.

Gratis bezorging

“Beste Service: dat is waar het bij Expert om draait”, vertelt Brian Thijssen. “We zoeken het product dat bij ú past, we bezorgen zwaardere apparaten gratis op een tijdstip dat het ú uitkomt, sluiten het aan op bestaande leidingen, nemen desgewenst uw oude apparaat mee en we staan voor de beste garanties. Als het op service aankomt, gaat niets ons te ver. Ook het instellen van bijvoorbeeld uw TV-zenders of wat extra uitleg is geen probleem. We vertrekken pas als alles werkt. Mochten er achteraf nog problemen zijn, dan komen we graag nog even langs. Want uiteindelijk geldt: als de klant tevreden is, dan zijn wij het ook.”

Voor installatie en reparatie

Voor reparatie en installatie van apparatuur kunnen klanten blijven rekenen op Expert. “We zetten ons graag in voor een snelle en efficiënte afhandeling van reparaties. Zowel in, als na de garantietermijn. Deze nemen we namelijk gewoon over van EP-Killaars! Ondertussen hoeft u het niet zonder uw apparatuur te redden”, en indien nodig verzorgen wij een gratis leenapparaat,  vertelt de ondernemer.

Ook voor al uw inbouwapparatuur

Voor een uitgebreide keuze op het gebied van inbouw is Expert Reuver ook uw adres. Brian Thijssen: “In onze winkel staan alle bekende merken opgesteld in verschillende modellen en prijsklassen.” Voor elk wat wils, dus! “Ons team staat voor u klaar om u een deskundig advies te geven, afgestemd op uw persoonlijke wensen. En eventueel komen we bij u thuis voor het inmeten van de apparaten. Daarnaast kun u na de aankoop rekenen op onze gratis service, bezorging en installatie op bestaande leidingen, desgewenst door uw oude bekende verkoper Roy de Vreugt”, aldus Brian Thijssen.

Expert Reuver is gevestigd aan de Rijksweg 118 in Reuver.

 

Contact

  Molenweg 2

 5953 JR Reuver

 info@szoreuver.nl

 www.szoreuver.nl

Wie zijn wij?

SZO Reuver

OVER ONS