vrijdag, 04 november 2016 12:22

Ondernemers centrum Reuver voelen zich niet serieus genomen door plaatselijke politiek!

 

Na jarenlang overleg met de verantwoordelijke Wethouder en eigen onderzoek aangevuld met extern bureau in 2013                                                 (D R O O G H T R O M M E L E N E N P A R T N E R S)  stond deze week eindelijk de uitbreiding van 30 extra parkeerplaatsen op voormalig Rustoord op de politieke agenda.

 

Dit onderwerp kwam nog aan de orde tijdens de laatste netwerkavond van SZO op 2 november jl.

 

Nu het op daadkracht aankomt werd gisteravond alleen groenlicht gegeven door de fractie van de VLP. De overige politieke partijen CDA  -              P v.d. A en de Beeselse Lijst willen wederom dat Wethouder T. Reijders een onderzoek laat uitvoeren onder de ondernemers om de behoefte te inventariseren.

 

Het bestuur van zowel SZO Reuver als de B.I.Z. zijn zeer teleurgesteld in deze gang van zaken en willen zo spoedig mogelijk overleg met de Gemeente om deze al 6 jaar durende wens te bespreken.

 

Als mogelijk alternatief willen wij meegeven om de parkeerplaatsen achter het gemeentehuis voorlopig bij de blauwe zone te betrekken totdat de beloofde extra parkeerplaatsen zijn gerealiseerd.

 

 

 

Contact

  Molenweg 2

 5953 JR Reuver

 info@szoreuver.nl

 www.szoreuver.nl

Wie zijn wij?

SZO Reuver

OVER ONS