donderdag, 17 april 2014 14:45

RoRo van Beesel naar Reuver

 

‘RoRo Computers en Netwerken verhuisd naar nieuwe locatie te Reuver’

Reuver - Zaterdag 29 maart aanstaande opent het gerenommeerde IT-bedrijf RoRo Computers en Netwerken haar nieuwe locatie aan het Raadhuisplein 2 in Reuver.

 

Verhuizing

‘We gaan niet weg uit de gemeente Beesel, maar grijpen een unieke kans aan op uitbreiding van onze showroom en faciliteiten voor onze particuliere en zakelijk klanten’, begint eigenaar Paul Simons. ‘Een nieuwe mijlpaal in het ruim vijfentwintig jarig bestaan van ons bedrijf’, laat zijn zakenpartner Tom Schatorie weten. ‘Voor onze particuliere en zakelijk klanten verandert slechts de locatie. We blijven vanzelfsprekend hét adres voor installatie en onderhoud van de netwerken en iT-infrastructuur bij uw bedrijf of thuis. Door de jaren heen verhuisde RoRo een aantal keren naar een ander bedrijfspand, totdat RoRo zich in 2004 vestigde in het voormalig Rabobankgebouw in hartje Beesel. Die locatie zal binnenkort worden ingeruild voor een nieuw kantoor op de hoek met de Markt in Reuver.

 

Unieke kans

‘De keuze voor deze unieke locatie en dit kenmerkende pand matcht met de toekomstvisie van RoRo Computers en Netwerken’, zegt Tom. ‘Adviseren in de laatste technologische ontwikkelingen, goede bereikbaarheid voor onze klanten en natuurlijk hoogwaardige producten zoals U die van ons als uw betrouwbare servicepartner gewend bent’. ‘Daarom hebben we bewust geïnvesteerd in duurzame en energiezuinige externe en interne oplossingen in ons nieuwe pand’, vult Paul hem aan. ‘In navolging van de recent geïntroduceerde digitale facturering voor zakelijke klanten, is deze efficiënte verhuizing een volgende logische stap in ons duurzame en innovatieve beleid’.

 

Koopavond

‘De openingstijden blijven grotendeels hetzelfde, net als de service en kwaliteit die we leveren aan onze klanten’. Wat er wel veranderd is dat er op de vrijdagavond een extra koopavond komt. Tevens blijft de winkel op zaterdag een uurtje langer open, tot 17.00 uur. ‘Het leveren van computers, servers en complete bedrijfsnetwerken, evenals advisering, installatie en beheer van totaal oplossingen op het terrein van kantoorautomatisering’, blijven onze kernactiviteiten sluit Tom af.

 

Bereikbaarheid

Het nieuwe pand van RoRo is gelegen op een strategische locatie in het centrum van Reuver, makkelijk bereikbaar voor klanten uit Limburg, Brabant en het nabij gelegen Duitsland. Mocht u een bezoek willen brengen aan onze compleet nieuwe showroom of een adviesgesprek willen over een flexibel maatwerkoplossing voor uw bedrijf dan kunt U gebruik maken van ruime parkeervakken in de in de directe omgeving van het pand.

 

 

Openingstijden winkel

Maandag:

    

13.00 - 18.00 uur

Di t/m Do:

 

09.00 - 12.00 uur
13.00 - 18.00 uur, Vrijdagavond is Koopavond tot 20.00 uur!

Zaterdag:

 

10.00 - 17.00 uur

 

 

Contact

  Molenweg 2

 5953 JR Reuver

 info@szoreuver.nl

 www.szoreuver.nl

Wie zijn wij?

SZO Reuver

OVER ONS